mandag den 9. januar 2017

Der er mere end nok - også til mig

Jeg tror, at vi bliver misundelige, når vi i bund og grund er bange for at vi ikke selv kommer til at opleve det skønne, som andre gør eller får de smukke ting, som de har. Og når vi rammes af den frygt, er det svært at være rigtig glad på andres vegne.

Mere hvor det kommer fra

Men der er så rigeligt til os alle sammen. Der er mere, hvor det gode kommer fra. Og bedst af alt, så ønsker vi sjældent de præcise sammen ting. Så der er masse til alle. Det kan selvfølgelig godt kræve en indsats fra din side. Men drømmejobbet, den fantastiske kæreste og alle de oplevelser vi overhovedet kan tænke på kan blive til virkelighed. Vi må endelig ikke begrænse os selv - bare fordi andre har noget som virker tiltrækkende. 

Start med glæden

Glæd dig over andres succes og gode oplevelser.  Synes du, at det de har, er noget for dig - så glæd dig sammen med den. Fejr dem. Spørg ind til hvordan det lykkedes for dem. Gå derefter ud og gøre dem kunsten efter. 
Glæd dig sammen med andre, så er der også større chance for at de vil glæde sig sammen med dig, når du lykkedes med det, du drømmer om.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar