søndag den 3. december 2017

Sæt kursen for familen.

I den travle hverdag bliver vi som forældre ofte presset - ikke mindst af alle de beslutninger livet kræver af os. Og det skaber ofte en slingrekurs gennem familielivet, hvor beslutninger kan blive lavet om fra dag til dag, fordi vi ikke når at gennemtænke konsekvenserne af vores valg.

Det er derfor, at jeg er fortaler for, at alle familier finder ud af, hvilke værdier der skal være grundlaget for deres familieliv og deres beslutninger.

Når I har fundet jeres værdier (http://lonefrankelgoul.blogspot.dk/2017/12/find-jeres-familievrdier.html), så kan I bruge dem til at sætte kursen for jeres familie. Forestil jer at I sætter kursen ligesom på et skib. Og selvom der kan være en masse større eller minde justeringer under vejs, så ændrer kursen sig ikke. Sådan er det også med jeres værdier. De ændrer sig ikke sig, selvom hverdagen kan kræve justeringer.

De beslutninger, I som forældre eller som familie skal tage i livet, skal altid stemme overens med jeres værdier - og gør de ikke det, så er I ikke på rette vej.
At styre efter jeres værdier vil give jer en oplevelse af ro, fordi I ikke hele tiden skal forholde jer til, hvad alle andre synes, hvad der er mest bekvemt her og nu - eller om I kan stå inden for jeres beslutninger i morgen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar