onsdag den 13. september 2017

Så snak dog sammen.

Vi skriver sammen som aldrig før. Ikke lange velovervejet tankfulde breve, men hurtige beskeder, hvor responstiden er så kort, at de efterlader ikke rum til at lade tankerne falde på plads, inden vi trykker på send. Det efterlader ofte modtagerne med sårede følelser over de hurtige ord.

I kølvandet på disse hurtige beskeder finder vi misforståelser og fejlfortolkninger, der desværre er med til, at vi danner "fjendebilleder" af de andre og deres motiver. Personligt bruger jeg en del tid på at udrede misforståelser, så de ikke fører til uenigheder.

Men det er simpelthen så fjollet, at vi ikke bare snakker sammen! Vi har bedre muligheder for at tale sammen end nogensinde før. Vi har telefoner med overalt. Vi kan tale - med billed!!!- fra næsten alle vores devices. Og ikke at forglemme, så har vi jo stadig mange gode muligheder for at mødes ansigt-til-ansigt.

Vi skal droppe nogle af alle de beskeder, der flyver rundt om ørerne på os - og snakke med hinanden i stedet. Lytte og forstå. Og møde hinanden med troen på en andens gode intentioner. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar