mandag den 5. februar 2018

Præsenter dig gerne.

Kender du det... at du står sammen med en flok mere eller mindre fremmede mennesker, som du ikke helt ved, hvem er, eller hvad laver?
Så er det ikke så nemt lige at falde i snak med sidemakkeren eller finde nogle, som kan hjælpe dig med at se verden fra en ny side.

Egentlig er jeg helt vild med at møde nye mennesker - og finde ud af, hvad de indeholder. Desværre  har jeg lagt mærke til, at det ofte glipper med præsentationen af hinanden. Enten fordi dem der fx står for et arrangement eller en sammenkomst ikke sørger for muligheden af en ordentlig præsentation, eller fordi vi ikke selv sørger for at lave den åbning til nye bekendtskaber.

Derfor synes jeg, at vi bl.a. skal åbne op for vores interesser, glæder i livet og det vi gerne vi byde ind med - når vi møder nye mennesker. Vi skal simpelthen præsentere os ordentlig, så nye mennesker har mulighed for at få “noget ud af” bekendtskabet.
Så næste gang du står blandt de der mere eller mindre fremmede mennesker, så find modet frem og gå direkte op til dem - og præsentere dig. Det er ikke kun til glæde for dem, men i høj grad også for dig selv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar