søndag den 18. februar 2018

Er der ro i stormvejr?

Af og til rammes vi af stormvejr i vores liv... Stormen kan have mange former og navne. For nogle er det dødsfald eller skilsmisser, mens det for andre er voldsom modstand eller forandringer.
Vi kan ikke sammenligne betydningen af hinandens stormvejr eller kategorisere dem efter, hvor voldsomme de føles for den enkelte.
Det er dog rimeligt sikkert, at ingen af os går gennem livet uden at blive ramt af “vejrforhold”, der kan være svære at håndtere.

Mens livet blæser om ørene på os, kan det være betryggende at huske på, at selv de vildeste storme passerer forbi og har stopper. Det er heldigvis kun noget midlertidigt, også selvom det kan være svært at tro på, når du kæmper med overhovedet at kunne finde fodfæste.

Du kan også følge det råd, som altid høres i nyhederne, når naturen raser, nemlig - at søge indedørs. Brug noget tid væk fra, hvad der nu er ved at blæse dig omkuld. Det kan være svært at tænke klart eller finde hoved og hale i en situation, hvis vi hele tiden er ved at blive væltet. Luk verden lidt ude og find ro i dit eget selskab.

Underligt nok kan vi ofte mærke en fornyet indre ro, når livet for alvor har rusket os op. Når vi har gennemlevet noget, vi hverken ønskede eller måske troede, at vi kunne klare. Selv i de voldsommeste storme er der ro at finde - og vi har brug for den, for det er efter stormen, at vi virkelig skal vise, hvad vi har i os.

For det er ganske særligt at vågne op den første dag efter stormen har lagt sig. Det er her, vi skal til at finde ud af, hvordan vores omverden nu ser ud. Hvad er flyttet væk? Og hvad er kommet til? Og hvad er det præcis, vi skal gøre?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar