lørdag den 1. juli 2017

Indgangen til årets anden halvdel

Det er første dag i året anden halvdel...
For et halvt år siden var der mange, der havde samtaler eller tanker om, hvad de ville forbedre eller stramme sig an med. Gad vide orden det går med det?

Mange af vores tanker og løfter til os selv, er desværre nok blevet glemt i en travl hverdag. Og selvom jeg ikke er tilhænger af nytårsforsæt, så synes jeg, at vi skal huske på de løfter, vi giver os selv. Vi skal ikke glemme det, som åbenbart var vigtigt nok at sætte som mål. For ofte har de mål handlet om, at vi i bund og grund skulle passe bedre på os selv.

Så hvordan går det lige med de der forsæt? Er de blevet glemt? Hvis de er, og hvis de har værdi for dig helt personligt, er det så ikke tid til at kigge på dem igen? Med ferien skulle du gerne leve i et andet tempo, hvor der er mere tid til dig. Hvad er det så, du trænger til at gøre for dig selv?
Er det noget med lange rolige gåture? Eller tid i hængekøjen sammen med god litteratur? Måske er det middag med dem, der står dig aller nærmest.
Hvad end det er, skal det have værdi for dig. Ikke noget med at skulle smide 10 kilo for at andre vil synes, at du ser bedre ud i en bikini. Eller får læst noget, som kan imponere vennerne. Det skal handle om det, der giver mening for dig.

Brug denne indgang til årets anden halvdel på at passe på dig selv og finde tiden til det, der har værdi for dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar